Bølgejern.dk: Find blandt 2612 Produkter | 19 Kategorier | 92 Brands | 129 Forhandlere

Bedste Babyliss Krøllejern: Se top 13

(Opdateret september 2023)

Du er landet på Bølgejern.dk, det helt rigtige sted at finde Babyliss krøllejern. Vi har udvalgt de 13 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb!

Indholdsfortegnelse

  Top 13 Babyliss krøllejern

  De 13 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

  ✅ Aktuelle tilbud på Babyliss krøllejern | ✅ Krøllejern-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

  Detaljeret gennemgang af de 13 bedste Babyliss krøllejern

  Her kan du se hele vores liste over de bedste Babyliss krøllejern som du kan finde lige nu.

  1: BaByliss Berry Crush Wand krøllejern 2523PE

  BaByliss Berry Crush Wand krøllejern 2523PE

  Hvorfor vælge BaByliss Berry Crush Wand krøllejern 2523PE?

  Dette BaByliss Berry Crush Wand krøllejern 2523PE har en lang, kegleformet stav med en skridsikker Wrap Control, Quartz-keramisk belægning og 30 varmeniveauer. Så kan du få langvarige, naturlige krøller uden problemer.

  2: BaByliss krøllejern BAC451E

  Hvorfor vælge BaByliss krøllejern BAC451E?

  Klassisk klemkrøllejern 25 mm. Dette krøllejern har en avanceret Kvarts-keramisk belægning. Krøllejernet glider let igennem håret, så man undgår slitage og har en ekstra lang spole på 130 mm, som egner sig til et langt hår. Krøllejernet har 6 temperaturer fra 160-210 grader, en indbygget bordstøtte, samt slukker automatisk efter 60 min. Anvendelse: Anvend krøllejernet i tørt hår. Der anbefales at bruge en varmebeskyttelse inden.

  3: BaByliss PRO Advanced Curl krøllejern BAB2470TDE

  Hvorfor vælge BaByliss PRO Advanced Curl krøllejern BAB2470TDE?

  Dette krøllejern fra Babyliss er det perfekte værktøj til alle længder hår. Titanium Diamond krøllejernet indeholder diamantpulver, der er med til at sikre den perfekte modstand til høje temperaturer. Krøllejernet giver 60% mere varme, der sørger for, at du opnår den perfekte bølge i håret. Krøllejernet kan opnå en temperatur på helt op til 220 ° C, og lyset vil blinke når den ønskede temperatur er opnået. Størrelse Ø 10. Anvendelse: Anvend gerne en god varmebeskyttelse inden brug af krøllejernet.

  4: Babyliss Studio Black Chrome Curl Secret auto. krøllejern

  Babyliss Studio Black Chrome Curl Secret auto. krøllejern

  Hvorfor vælge Babyliss Studio Black Chrome Curl Secret auto. krøllejern?

  Babyliss Studio Black Chrome Curl Secret krøllejernet med dens automatiske krøllestyring, 3 varmeindstillinger og det praktiske, lange strømkabel giver dig mange muligheder, når du vil sætte håret.

  5: BaByliss Curl Styler Luxe krøllejern C112E

  Hvorfor vælge BaByliss Curl Styler Luxe krøllejern C112E?

  Vil du gerne opnå hurtige og let bløde løse krøller, der holder? Det todelte cylinderdesign med kvartkeramiske plader forvarmer håret - på denne måde har håret lettere ved at danne krøller. Den store 36 mm cylinder former let håret til en lækker løs krølle, og takket være koldluftskanalerne fikseres krøllen straks, og derved holder den i længere tid. Krøllejernet har 3 varmeindstillinger, hurtigt opvarmning på 45 sekunder, 2,5 m drejelednig og autosluk. Du får her et krøllejern i salonkvalitet, der let som ingenting giver dig de smukkeste bløde krøller.

  6: BaByliss Big Hair Dual Gold varmluftsbørste AS952E

  Hvorfor vælge BaByliss Big Hair Dual Gold varmluftsbørste AS952E?

  Roterende varmlufts-børste for et fejlfrit, professionelt føntørret finish.Den keramiske tang roterer, mens den bløde børste tager fat i, regulerer og glatter håret fuldstændigt som frisørens bevægelser under føntørring.Ion-teknologien frigiver plejende i

  7: BaByliss varmluft-styler BAAS82E

  Hvorfor vælge BaByliss varmluft-styler BAAS82E?

  Multi luftkrøllejern.Dette luftkrøllejern er et krøllejern med flere forskellige funktioner. Den kan både style håret med luft, samt har en varmefunktion, som kan lave krøller. Derudover har den en 2 meter lang drejeledning. Anvendelse:Anvend blæsefunktionen i et håndklædetørt hår og varmefunktionen i et tørt hår. Der anbefales at bruge en varmebeskyttelse inden.

  8: BaByliss PRO Advanced Curl krøllejern BAB2474TDE

  Hvorfor vælge BaByliss PRO Advanced Curl krøllejern BAB2474TDE?

  Dette krøllejern fra Babyliss er det perfekte værktøj til langt hår. Titanium Diamond krøllejernet indeholder diamantpulver, der er med til at sikre den perfekte modstand til høje temperaturer. Krøllejernet giver 60% mere varme, der sørger for, at du opnår den perfekte bølge i håret. Krøllejernet kan opnå en temperatur på helt op til 220 ° C, og lyset vil blinke når den ønskede temperatur er opnået. Desuden vil krøllejernet slukke automatisk, hvis det ikke er benyttet i 72 minutter. Størrelse Ø 32. Anvendelse: Anvend gerne en god varmebeskyttelse inden brug af krøllejernet.

  9: BaByliss krøllejern BAC452E

  Hvorfor vælge BaByliss krøllejern BAC452E?

  Dette krøllejern er ideelt til at lave veldefinerede krøller. Krøllejernet har en varmeoverflade, som er skabt med en kvarts-keramisk overflade og er ekstra langt, så det gør det nemmere at krølle et langt hår. Derudover indeholder det et Advanced Ceramics varmesystem, som sørger for en kontant varme og har 6 forskellige digitale varmeindstillinger fra 160 til 210 grader, samt går automatisk i dvale tilstand. Håret efterlades glansfuldt. Der medfølger en praktisk klips, samt en varmeresistent måtte.Anvendelse: Tag en tot hår rundt om krøllejernet og vent et par sekunder. Slip derefter. Der anbefales at bruge en varmebeskyttelse inden, og en hårlak efter for at krøllerne holder længere.

  10: BaByliss krøllejern BAC454E

  Hvorfor vælge BaByliss krøllejern BAC454E?

  Krøllejern med en diameter på 13-25 mm.Dette koniske krøllejern har en glattende kvartskeramisk belægning og skaber glansfulde krøller. Krøllejernet varmes hurtigt op og har 6 digitale temperaturer fra 160-210 grader. Derudover har den en 2,5 meter lang roterende ledning og slukker automatisk. Varmebestandig handske og måtte medfølger. Anvendelse:Kom en tot hår rundt om krøllejernet, vent et par sekunder og slip. Der anbefales at bruge en varmebeskyttelse inden og en hårlak efter, så krøllerne holder længere.

  11: Babyliss Krøllejern Easy Waves

  Hvorfor vælge Babyliss Krøllejern Easy Waves?

  Dette bølgejern er perfekt til dig der ønsker smukke volumøse bølger på ingen tid.Babyliss Lasting Waves er brugbart til alle hårtyper, da det har 3 varmeniveauer, og dermed sagtens kan bruges til selv det sarte hår, på varmeniveau 1.Derudover har jernet en keramisk belægning, som gør at selve stylingen er mere skånsomt for dit hår.Det er let og simpelt at bruge, samtidig med det er fleksibelt, da ledningen kan rotere. Max temperatur 200 graderAnvendelse Spray med fordel din yndlings varmebeskyttelse i håretAnvendes i tørt hår.For større bølger og volumen, hold den sammen i 2-3 sekunder. Vær dog forsigtig ved det sartere hår.

  12: Babyliss ThermaCELL Gaspatron refill 2 stk

  Hvorfor vælge Babyliss ThermaCELL Gaspatron refill 2 stk?

  Gaspatronerne fra Babyliss passer til alle gaskrølle- og glattejern fra Babyliss. I denne 2-pak får du 2 stk. gaspatroner, og hver patron har en driftstid på op til 4 timer. Ved at bruge et krølle- eller glattejern på gas slipper du for at skulle tænke på at oplade din styler, eller at der er en stikkontakt i nærheden af dig. Gaspatronerne leveres med gevind til montering. De er også godkendte til at have med i håndbagagen på flyet (dog kun 1 stk.).

  13: Babyliss Pro Titanium Curling Iron 32 mm (BAB2274TTE)

  Hvorfor vælge Babyliss Pro Titanium Curling Iron 32 mm (BAB2274TTE)?

  Dette krøllejern er med skånsom Sublim Touch belægning. Få mellem-store smukke og bløde krøller med dette fantastiske krøllejern fra Babyliss Pro. Jernet har en hurtig opvarming, og kan varme op til 180 grader. 10 forskellige temperatur instillinger. På jernet er der en bordstøtte. Krøllejernet er med pivot funktion, som sikrer at ledning undgår at blive snoet under brug. Anvendelse: Åben "næbet" og klik spidsen af din hår tot fast, nederst på krøllejernet (mod håndtaget) Sno derefter dit hår op af krøllejernet og vent noget tid. Drej nu krøllejernet modsat og du er klar til næste tot. Jo tættere du snor håret på krøllejernet jo tættere bliver dit krøl. Jo mere du spreder håret på krøllejernet jo blødere bliver krøllet. Når du er færdig med at krølle dit hår kan du lade fingrene glide let igennem, for et mere luftigt og naturligt look. TIP: Spray hver tot med ghd style curl hold spray; for at opnå både beskyttelse af håret og hold på dine krøller.

  26 yderligere Babyliss krøllejern

  De 13 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på det bedste krøllejern fra Babyliss i 2023 - men var det rigtige produkt for dig ikke blandt de krøllejern vi havde udvalgt kan du også kigge blandt disse 26 Babyliss krøllejern:

  Babyliss Pro Sublim Touch 32 mm Curling Iron (C332E)

  Babyliss Pro Sublim Touch 32 mm Curling Iron (C332E)

  193,-

  Billigste af 5 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Babyliss Gold Ceramic Creative Oval (C440E) Spar 37,34%

  Babyliss Gold Ceramic Creative Oval (C440E)

  399,- 250,-

  Billigste af 3 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Babyliss Pro Sublim Touch 19 mm. Curl Iron (C319E)

  Babyliss Pro Sublim Touch 19 mm. Curl Iron (C319E)

  151,95

  Billigste af 4 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Babyliss Krøllejern 25 mm Curling Tong

  Babyliss Krøllejern 25 mm Curling Tong

  208,-

  Billigste af 6 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Babyliss Krøllejern Tight Curls

  Babyliss Krøllejern Tight Curls

  214,-

  Billigste af 5 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Babyliss Krøllejern Smooth Shape Airstyler

  Babyliss Krøllejern Smooth Shape Airstyler

  239,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Babyliss Krøllejern Airstyle 1000

  Babyliss Krøllejern Airstyle 1000

  380,-

  Billigste af 8 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Babyliss Krøllejern RS035E - hair rollers

  Babyliss Krøllejern RS035E - hair rollers

  437,-

  Billigste af 5 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Babyliss Krøllejern The Crimper

  Babyliss Krøllejern The Crimper

  236,-

  Billigste af 7 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Babyliss Krøllejern Curl Secret Optimum C1600E

  Babyliss Krøllejern Curl Secret Optimum C1600E

  460,-

  Billigste af 4 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Babyliss Krøllejern Titanium Brilliance Waves

  Babyliss Krøllejern Titanium Brilliance Waves

  331,-

  Billigste af 4 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Babyliss Krøllejern Oval Waving Wand

  Babyliss Krøllejern Oval Waving Wand

  306,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Babyliss Krøllejern Curl & Wave Trio

  Babyliss Krøllejern Curl & Wave Trio

  457,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  BaByliss 668E - Krøllejern Spar 45,48%

  BaByliss 668E - Krøllejern

  299,- 163,-

  Billigste af 4 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Babyliss PRO-287TTE - Krøllejern

  Babyliss PRO-287TTE - Krøllejern

  295,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Babyliss Creative Krøllejern C419E 19 mm

  Babyliss Creative Krøllejern C419E 19 mm

  279,97

  Billigste af 3 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Babyliss Krøllejern Ovalt Bronze Shimmer C456E

  Babyliss Krøllejern Ovalt Bronze Shimmer C456E

  350,-

  Billigste af 3 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  BaByliss PRO Konisk Krøllejern 32/19 mm 2281TTE

  BaByliss PRO Konisk Krøllejern 32/19 mm 2281TTE

  439,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  BaByliss Sublim' Touch Small Krøllejern C450E

  BaByliss Sublim' Touch Small Krøllejern C450E

  295,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  BaByliss The Crimper Krøllejern 2165CE Spar 20,01%

  BaByliss The Crimper Krøllejern 2165CE

  499,- 399,15

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Babyliss Krøllejern Gas 28 mm (1 stk) Spar 20,01%

  Babyliss Krøllejern Gas 28 mm (1 stk)

  449,- 359,16

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Babyliss Pro Krøllejern 38 mm (BAB2275TTE)

  Babyliss Pro Krøllejern 38 mm (BAB2275TTE)

  559,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Babyliss Pro Krøllejern 25mm (BAB2273TTE)

  Babyliss Pro Krøllejern 25mm (BAB2273TTE)

  399,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Babyliss Pro Krøllejern 19mm (BAB2272TTE)

  Babyliss Pro Krøllejern 19mm (BAB2272TTE)

  439,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Babyliss C338E Sublim Touch Krøllejern - 38 mm

  Babyliss C338E Sublim Touch Krøllejern - 38 mm

  222,95

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  BaByliss Curl Secret Shine Krøllejern

  BaByliss Curl Secret Shine Krøllejern

  949,95

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>

  Andre mærker af krøllejern

  På vores liste her har vi samlet de Babyliss bedste krøllejern på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde det helt rigtige krøllejern til dine behov:

  FAQ - Oftest stillede spørgsmål om Babyliss Krøllejern

  Hvad er forskellen på et konisk og et traditionelt krøllejern fra Babyliss?

  Et konisk krøllejern fra Babyliss har en kegleformet varmeplade, som betyder at diameteren af krøllen vil variere alt efter hvor på varmepladen håret bliver viklet. Dette giver en mere naturlig og blød krøl, og er ideelt til dem der ønsker at skabe en mere ustruktureret frisure. Et traditionelt krøllejern fra Babyliss har en ensartet varmeplade med samme diameter gennem hele varmepladen, hvilket resulterer i mere ensartede krøller. Dette er ideelt til dem der ønsker en mere klassisk og poleret frisure. Begge typer krøllejern fra Babyliss har justerbar varme og keramisk teknologi, som giver en jævn og skånsom varme, der beskytter håret mod skader.

  Kan jeg bruge mit krøllejern fra Babyliss på vådt hår?

  Det anbefales ikke at bruge dit krøllejern fra Babyliss på vådt hår. Krøllejern er designet til at blive brugt på tørt hår, da varmen fra krøllejernet kan forårsage skader på fugtigt eller vådt hår. Hvis du bruger krøllejernet på vådt hår, kan det forårsage skader på dit hår, såsom brud og spaltede spidser. Det er bedst at lade dit hår tørre helt, før du bruger dit krøllejern for at undgå skader og opnå de bedste resultater. Hvis du har brug for at style dit hår, mens det stadig er vådt, kan du overveje at bruge en hårtørrer eller andre stylingværktøjer, der er specielt designet til at blive brugt på vådt hår.

  Hvordan opbevarer jeg mit krøllejern fra Babyliss bedst?

  For at sikre den bedste opbevaring af dit krøllejern fra Babyliss anbefales det at lade jernet køle helt af, inden det opbevares. Det er også vigtigt at sørge for, at jernet opbevares et sted, hvor det ikke kan blive beskadiget eller udsat for høje temperaturer. Hvis du har en varmeresistent taske eller et etui til dit krøllejern, kan det være en god idé at bruge det til opbevaring. Hvis ikke, kan du opbevare jernet i en skuffe eller på en hylde, så det er beskyttet mod støv og skader. Det er også en god idé at sørge for, at ledningen ikke er snoet eller krøllet, når du opbevarer jernet, da det kan beskadige ledningen og forårsage problemer med jernets funktion. Ved at følge disse enkle retningslinjer kan du forlænge levetiden på dit Babyliss krøllejern og sikre, at det altid er klar til brug, når du har brug for det.

  Kan jeg bruge et Babyliss krøllejern på mit extensions?

  Ja, du kan godt bruge et Babyliss krøllejern på dit extensions, men det er vigtigt at tage nogle forholdsregler for at undgå skade på både extensions og dit eget hår. Først og fremmest skal du sørge for at vælge den rette temperatur på krøllejernet, da for høje temperaturer kan skade både dit hår og extensions. Vi anbefaler at vælge en lidt lavere temperatur end normalt, og så teste krøllejernet på en lille prøve-stråle først, for at sikre at det ikke er for varmt.

  Det er også vigtigt at bruge en god varmebeskyttende spray, både på dit eget hår og på extensions, inden du begynder at krølle. Dette vil beskytte håret mod varme og minimere risikoen for skader.

  Endelig er det vigtigt at være forsigtig og undgå at trække eller trække i extensions, mens du krøller. Hold krøllejernet væk fra fæstet og krøl kun spidserne af håret, for at undgå at skade fæstet.

  Hvis du følger disse enkle retningslinjer, bør du kunne bruge dit Babyliss krøllejern sikkert på dine extensions og opnå smukke, bløde krøller.

  Hvilke ekstra funktioner er vigtige at have på et krøllejern fra Babyliss?

  Når du køber et krøllejern fra Babyliss, er der flere ekstra funktioner, som kan være vigtige at have for at opnå det bedste resultat. En af de vigtigste funktioner er temperaturkontrol. Et krøllejern med temperaturkontrol giver dig mulighed for at justere temperaturen efter din hårtype og -tilstand. Dette er vigtigt, da for høj varme kan beskadige håret og for lav varme kan føre til ujævne krøller eller ingen krøller overhovedet.

  En anden vigtig funktion er en keramisk belægning på krøllejernet. Dette er med til at beskytte håret mod varmeskader og giver en jævn varmefordeling på krøllejernet, så du opnår et ensartet resultat.

  En tredje funktion, som kan være vigtig, er en automatisk slukningsfunktion. Dette er med til at forhindre overophedning og kan være en sikkerhedsfunktion, hvis du skulle glemme at slukke for krøllejernet.

  Endelig kan det også være en fordel at have et krøllejern med forskellige størrelser krøllejerns-hoveder. Dette giver dig mulighed for at skabe forskellige størrelser krøller og stilarter.

  Alt i alt er det vigtigt at vælge et krøllejern fra Babyliss med de rette funktioner, der passer til dine behov og ønsker for det bedste resultat.

  Hvordan undgår jeg at beskadige mit hår med et krøllejern fra Babyliss?

  For at undgå at beskadige dit hår med et krøllejern fra Babyliss, er det vigtigt at tage nogle forholdsregler. Først og fremmest bør du altid sørge for at bruge en varmebeskyttende spray på dit hår inden du anvender krøllejernet. Dette vil hjælpe med at beskytte håret mod varmen fra krøllejernet, og minimere risikoen for skader.

  Derudover er det en god idé at vælge et krøllejern med en temperaturindstilling, så du kan justere varmen efter din hårtype. Hvis dit hår er fint eller skadet, kan du med fordel vælge en lavere temperatur, mens grovere eller tykkere hår kan tåle en højere temperatur.

  Det er også vigtigt at undgå at anvende krøllejernet på samme sted i håret i længere tid ad gangen, da dette kan forårsage skader og brændmærker. I stedet bør du bevæge krøllejernet rundt i håret og tage pauser indimellem.

  Endelig er det en god idé at investere i et krøllejern af god kvalitet, da billigere modeller ofte har en tendens til at være mere skadelige for håret. Babyliss er et veletableret mærke, og deres krøllejern er kendt for at være skånsomme mod håret, men det er stadig vigtigt at tage de ovennævnte forholdsregler for at beskytte dit hår bedst muligt.

  Hvordan undgår jeg at få krøller, der falder ud i løbet af dagen?

  For at undgå at dine krøller falder ud i løbet af dagen, er det vigtigt først og fremmest at sørge for, at dit hår er rent og tørt inden du krøller det. Hvis dit hår er fedtet eller fugtigt, vil krøllerne ikke holde så godt.

  Det er også en god idé at bruge en varmebeskyttende spray inden du krøller dit hår. Dette vil beskytte dit hår mod skader fra varmen og gøre krøllerne mere holdbare.

  Når du krøller dit hår, skal du sørge for at holde krøllejernet på plads i håret i mindst 10 sekunder. Dette vil sikre, at varmen trænger godt ind i håret og skaber en mere holdbar krølle.

  Efter du har krøllet dit hår, kan du bruge en let hårspray for at give ekstra hold til krøllerne. Det er vigtigt at bruge en let hårspray, da en tung hårspray kan få krøllerne til at falde ud.

  Endelig kan du også overveje at bruge hårnåle eller hårklemmer til at holde krøllerne på plads. Dette kan være særligt nyttigt, hvis du har tyndt eller glat hår, der har tendens til at miste krøllerne hurtigt.

  Ved at følge disse tips kan du forhåbentlig undgå at dine krøller falder ud i løbet af dagen og nyde dine smukke krøller i længere tid.

  Hvilket materiale skal jeg vælge til mit krøllejern fra Babyliss?

  Når du skal vælge materiale til dit krøllejern fra Babyliss, er der flere faktorer, du bør overveje.

  Først og fremmest er det vigtigt at tage hensyn til dit hårtype. Hvis du har fint og skrøbeligt hår, kan det være en fordel at vælge et krøllejern med keramisk materiale, da det fordeler varmen jævnt og skåner håret. Hvis du derimod har tykt og krøllet hår, kan det være en fordel at vælge et krøllejern med titanium eller turmalin materiale, da det giver mere varme og dermed mere kontrol over krøllerne.

  En anden faktor du bør overveje er prisen. Krøllejern med keramisk materiale er typisk billigere end krøllejern med titanium eller turmalin materiale. Derudover bør du også tage højde for, hvor tit du bruger dit krøllejern. Hvis du bruger det dagligt, kan det være en fordel at investere i en model med titanium eller turmalin materiale, da det er mere holdbart og kan tåle den daglige brug.

  Endelig er det også vigtigt at overveje, om du vil have et krøllejern med eller uden temperaturindstillinger. Hvis du har fint hår, kan det være en fordel at vælge et krøllejern med temperaturindstillinger, så du kan justere varmen efter dit hårs behov. Hvis du derimod har tykt hår, kan det være mere ligegyldigt med temperaturindstillinger, da krøllejernet alligevel vil kunne tåle høj varme.

  Samlet set er der altså flere faktorer, du bør overveje, når du skal vælge materiale til dit krøllejern fra Babyliss. Det er vigtigt at tage hensyn til din hårtype, prisen, hvor tit du bruger dit krøllejern, og om du vil have temperaturindstillinger eller ej. Når du har fundet ud af disse faktorer, kan du vælge det krøllejern, der passer bedst til dine behov.

  Indholdsfortegnelse
  Til Top