Du er landet på Bølgejern.dk, det helt rigtige sted at finde by Astrup hårbøjle. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle by Astrup hårbøjle tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: by Astrup dukketilbehør, sølv hårbøjle

Sidste produkt på vores liste er by Astrup dukketilbehør, sølv hårbøjle som vi har fundet til 35,95 hos Børnenes Kartel.

Forhandlerens beskrivelse:
Sæt prikken over i´et på dukkens outfit med denne smukke hårbøjle fra by Astrup.
Hårbøjlen er med sølvglimmer og en fin stjerne som dekoration. Passer til dukker ca 30-50 cm Fra 3 år by Astrup er et dansk brand der laver eksklusivt tilbehør til dukker som…

Se hos Børnenes Kartel ❯❯

Dyreste by Astrup Hårbøjle på listen er by Astrup dukketilbehør, sølv hårbøjle fra Børnenes Kartel med en pris på 35.95. Billigste udvalgte Hårbøjle er by Astrup dukketilbehør, sølv hårbøjle som du kan købe for 35.95 hos Børnenes Kartel. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående by Astrup Hårbøjle data og priser er hentet fra 1 butikker (Børnenes Kartel). Alle by Astrup Hårbøjle tilbud er opdateret i dag 09-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Hårbøjle guides:

Fandt du ikke det rigtige Hårbøjle blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Hårbøjle: