Bedste ecooking Hårolie - se top 1

blandt 1 hårolie
Udsalg - spar 25 % Ecooking Hår Olie 75 ml

Fundet hos Well.dk og 4 andre - spar 47 kr.

Ecooking Hår Olie 75 ml

127,45 kr. 169,95 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Kort beskrivelse

  • Fugter og plejer hvert hårstrå
  • Indeholder kokosolie og arganolie
  • Rigt på antioxidanter og vitaminer
  • Kan bruges i vådt og tørt hår
  • Blødgør og giver glansfuldt hår

Længere beskrivelse af Ecooking Hår Olie 75 ml:

Hårolie er en fantastisk løsning til at beskytte, fugte og pleje dit hår på en måde, der gør det blødere og glattere. Denne plejende olie er perfekt til alle hårtyper og er fyldt med olier og vitaminer, der fugter og plejer hvert hårstrå i dybden. Hårolien er fremstillet af kokosolie og arganolie, der indeholder fedtsyrer og E-vitamin, som hjælper med at reparere tørre og spaltede spidser og tilfører håret glans.

Hårolien er også rig på antioxidanter som Q10 og squalane, som beskytter og plejer håret effektivt. Med denne olie får du et blødere, glattere og mere glansfuldt hår, der samtidig er lettere at rede ud. Du vil også elske den skønne duft af blomster, grønne blade og et tvist af citrus.

Hårolien fra Ecooking er vegansk og dermatologisk testet, så du kan bruge den med ro i sindet. Du kan bruge olien i både vådt og tørt hår. Du skal blot tage 1-2 pump olie i håndfladerne og fordele den jævnt i hårspidserne. Hårolien trænger hurtigt ind i håret og efterlader det blødt, glat og skinnende. Du behøver ikke skylle olien ud.

Hvis du har krøllet hår, kan du også bruge Hårolie til at samle dine krøller. Ingredienserne i Hårolie er økologiske og biodynamiske, og produktet er fremstillet af Ecooking, en velrenommeret leverandør inden for plejeprodukter til hår og hud. Hårolien leveres i en flaske med en stregkode på 5712350503975 og et varenummer på 50063.

Kort sagt er Hårolie fra Ecooking en fantastisk måde at beskytte og pleje dit hår på. Denne olie er let at bruge, har en skøn duft og leveres af en pålidelig leverandør. Du vil elske, hvor blødt og glat dit hår vil føles efter brug af Hårolie.

    Size
  • 75 ml
Se hos billigste forhandler

Filtre Indholdfortegnelse Menu
Top