Du er landet på Bølgejern.dk, det helt rigtige sted at finde Sanotint hårfarve. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Sanotint hårfarve tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Sanotint 88 hårfarve light ex. lys blond 1 Stk

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Helsebixen.dk.

Her kan “Sanotint 88 hårfarve light ex. lys blond 1 Stk” fås til 135,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Sanotint Light er en plejende og mild hårfarve med indhold af planteekstrakter som gylden hirse, oliven, birk, vindruekerne såvel som vitamin B7 og B5.
Sanotint Light er specielt udviklet til personer med følsom hovedbund og tendens til allergiske reaktio…

Se hos Helsebixen.dk ❯❯

2: Sanotint 080 hårfarve Light Natural Blond (125 ml)

Anden anbefaling har vi fundet hos Helsebixen.dk, hvor du kan købe Sanotint 080 hårfarve Light Natural Blond (125 ml) til kun 135,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
EFFEKTIV HÅRFARVE – MINDRE SKADELIGSanotint 080 hårfarve Light Natural Blond er en hårfarve til dig, der ikke vil skade dit hår mere end højst nødvendigt!Hårfarven er nem at anvende og så giver den flot glansfuldt hår, som forbliver farvet efter man…

Se hos Helsebixen.dk ❯❯

3: Sanotint 28 hårfarve Rødbrun 1 Stk

Næste anbefaling er “Sanotint 28 hårfarve Rødbrun 1 Stk”.

Dagens bedste tilbud på “Sanotint 28 hårfarve Rødbrun 1 Stk” har vi fundet hos Helsebixen.dk hvor prisen lige nu er 135,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Sanotint Classic er en plejende og mild hårfarve med indhold af planteekstrakter som gylden hirse, oliven, birk, vindruekerne såvel som vitamin B7 og B5.
Sanotint Classic hårfarve er let at anvende, drypfri, dækker gråt hår 100 % ved første farvning og gi…

Se hos Helsebixen.dk ❯❯

4: Sanotint 09 hårfarve Naturblond 1 stk

Sidste produkt på vores liste er Sanotint 09 hårfarve Naturblond 1 stk som vi har fundet til 135,- hos Helsebixen.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
EFFEKTIV HÅRFARVE – MINDRE SKADELIGSanotint 09 hårfarve Naturblond er en hårfarve til dig, der ikke vil skade dit hår mere end højst nødvendigt!Hårfarven er nem at anvende og så giver den flot glansfuldt hår, som forbliver farvet efter mange vaske.A…

Se hos Helsebixen.dk ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Sanotint hårfarve i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Sanotint hårfarve:

Dyreste Sanotint Hårfarve på listen er Sanotint 88 hårfarve light ex. lys blond 1 Stk fra Helsebixen.dk med en pris på 135.00. Billigste udvalgte Hårfarve er Sanotint pensel til hårfarve som du kan købe for 30.00 hos Helsehelse.dk. Forskellen på de to priser er 105 kr. – de 4 Sanotint Hårfarve vi har fundet koster i gennemsnit 1637.63 kr.
Ovenstående Sanotint Hårfarve data og priser er hentet fra 8 butikker (Helsebixen.dk, Netspiren, Well.dk, Helsam, Helsegrossisten.dk, Med24, Viivaa.dk, Helsehelse.dk). Alle Sanotint Hårfarve tilbud er opdateret i dag 19-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Hårfarve guides:

Fandt du ikke det rigtige Hårfarve blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Hårfarve: