Du er landet på Bølgejern.dk, det helt rigtige sted at finde vidaXL hårtørrer. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle vidaXL hårtørrer tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: vidaXL hårtørrer til hunde med 3 dyser 2400 W sort

  • Dagens pris: 2203,20 kr.
  • Fundet hos Hjemmets
  • Mærke: vidaXL

Sidste produkt på vores liste er vidaXL hårtørrer til hunde med 3 dyser 2400 W sort som vi har fundet til 2203,20 hos Hjemmets.

Forhandlerens beskrivelse:
Med vores professionelle hårtørrer til hunde kan du hurtigt og grundigt tørre din hunds pels.
Den er også perfekt til andre kæledyr.
Hårtørreren til hunde har et lavt støjniveau.
Dette hjælper med at lette dit kæledyrs rastløshed, og det tilbyder brugeren…

Se hos Hjemmets ❯❯

Flere produkter.

De 1 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste vidaXL hårtørrer i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse vidaXL hårtørrer:

Dyreste vidaXL Hårtørrer på listen er vidaXL hårtørrer til hunde med 3 dyser 2400 W sort fra Hjemmets med en pris på 2203.20. Billigste udvalgte Hårtørrer er vidaXL hårtørrer til hunde med 3 dyser 2400 W sort som du kan købe for 2203.20 hos Hjemmets. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 vidaXL Hårtørrer vi har fundet koster i gennemsnit 2203.2 kr.
Ovenstående vidaXL Hårtørrer data og priser er hentet fra 1 butikker (Hjemmets). Alle vidaXL Hårtørrer tilbud er opdateret i dag 19-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Hårtørrer guides:

Fandt du ikke det rigtige Hårtørrer blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Hårtørrer: