Gode julegaveideer til hende der går op i sit hår - 10 gode bud

Selv om det er lidt snævert, findes der faktisk temmelig mange gode gaver, som du kan overveje at give til hende der går op i sit hår. Herunder får du 10 gode bud på alt muligt, som helt sikkert vil falde i god jord. Nogle af tingene er i den pebrede ende, men der er også nogen til overkommelige beløb.

1. Gavekort til en god frisør

Der er flere ideer til julegaver til hende, der går op i sit hår, men den bedste er uden tvivl et gavekort til en frisør. Du bestemmer selv hvor mange penge der skal indgå i gavekortet. Eventuelt kan du give gavekortet sammen med andre og dermed give flere penge.

2. Bølgejern til hende der gerne vil have bølger i håret

Bølgejernet er en god ide til hende der går op i sit hår, men som gerne vil have et naturligt look. Bølger er ikke så dominerende som krøller og giver et fint løft til håret.

Desuden er bølgejernet blevet meget populært på det seneste, så måske du oven i købet er så heldig, at det rent faktisk står på hendes ønskeliste.

3. Glattejern til hende der gerne vil have glat hår

Det klassiske glattejern er en sikker vinder. Det har i mange år været det foretrukne jern, af de fleste kvinder, der bruger jern og som dagligt sætter deres hår.

Et glattejern er ikke en billig gave, men helt sikkert en gave som hun bliver meget glad for.

4. Krøllejern til hende der gerne vil have krøller

Et klassisk krøllejern, i en god kvalitet, vil altid være en god gave til hende der går op i sit hår. Selv om hun muligvis ikke laver krøller i håret, hver eneste dag, så vil hun helt sikkert bruge det til festlige lejligheder.

Både bølgejern, glattejern og krøllejern findes i forskellige prisklasser. De billigste er det ikke en god ide at købe. De dyre er lidt pebrede, men de er helt sikkert de bedste.

Ind imellem kan du, specielt op mod jul, være heldig at finde et sæt som både indeholder bølgejern, glattejern og krøllejern. Det kan være værd at overveje, hvis hende der skal have gaven, godt kan lide at lave forskellige frisure.

5. Beskyttelses produkter til håret

Enhver frisør vil fortælle dig at dette er et must. Hvis hende der skal have gaven ofte bruger bølgejern, glattejern føntørrer eller krøllejern er et beskyttelses produkt en rigtig god gave. Det fås i flere udgaver, men den mest almindelige er en spray, som sprayes i håret inden brug af bølgejern, glattejern, føntørrer og krøllejern.

6. Shampoo og balsam

Shampoo og balsam er noget alle kvinder bliver glade for. Her gælder det om at finde det rigtige produkt. Der findes rigtig mange produkter at vælge i mellem. Vælger du naturlige produkter, helt uden farve og andre giftige sager, så er du på den sikre side.

Både shampoo og balsam fås i forskellige prisklasser, men det er ikke altid at de mest naturlige, rent faktisk er de dyreste.

7. Kur til håret

Selv om hende der skal have gaven, går meget op i sit hår til hverdag, så kan det ikke undgås at håret bliver slidt. Derfor er en god kur også en sikker vinder. Kure findes også i rigtig mange udgaver. Igen, er du på den sikre side, hvis du køber et produkt der er så naturligt som det er muligt.

Op mod jul, kan du være heldig at finde sæt, som både indeholder shampoo, balsam og en god kur. Ofte er det lidt billigere at købe hårprodukter i sæt, end at købe de forskellige dele for sig.

8. Børste, kam og pynt til håret

En god børste, en god kam og en rund børste, gerne i naturmaterialer, er altid en god gave. Børster med natur hår koster som regel lidt mere end børster i metal eller plastik. Til gengæld er de meget mere skånsomme ved håret.

Selv om hende der skal have gaven, helt sikkert har disse ting i forvejen, vil hun helt sikkert blive glad for nye. Børster og kamme skal skiftes ud en gang imellem, det er bare sjældent noget man selv tænker over.

Pynt, spænder og hår elastikker er også gode gaver. De fås i et hav af former og farver. Fælles for dem alle er at de sjældent kommer op i den dyre ende. Pynt, spænder og hår elastikker er derfor gode til den lille gave, eller som en ekstra gave.

9. Spejl og håndspejl

Det er alfa og omega at kunne se hvad man laver, når man sætter sit hår. Et flot spejl og et håndspejl i en rimelig størrelse er derfor en oplagt gave, til hende der gerne bruger tid på at sætte sit hår.

Lige som med børster og kamme, er det sikkert noget hun har i forvejen, så din opgave bliver af finde et flottere spejl og et bedre håndspejl, end det hun har i forvejen.

Begge dele findes i forskellige prisklasser, men hvis de skal være i smukke rammer, så koster de lidt mere.

10. Henna og andre naturlige produkter

Kvinder der går op i deres hår, tænker ofte over hvad deres hårprodukter egentligt indeholder. Derfor er det en god ide at gå efter de mest naturlige produkter der findes på markedet.

Henna er et gammelt kendt produkt. Før i tiden fandtes det kun som pulver, som man selv skulle blande op. I dag findes henna både som pulver og som en færdig cremet blanding. Pulveret er som regel lidt billigere end den færdige blanding.

Henna fås både som farvende henna, i den klassiske rød orange farve, brun i flere nuancer og sort. Men henna findes også som en helt neutral, der ikke farver håret, men giver det glans og fylde.

Menu
Top